latinica  ћирилица
09/02/2016 |  18:34 ⇒ 20:34 | Autor: RTRS

Predsjednik dobojskog SNSD-a, Vlado Đurđević, dobio Dodikovu podršku (VIDEO)

Novoizbarani predsjednik dobojskog SNSD-a, Vlado Đurđević, danas je i javno dobio podršku lidera stranke Milorada Dodika. Poručio je da su unutarstranačke frakcije prošlost, a da će sa koalicionim partnerima, jedinstveno, predložiti kandidata za gradonačelnika Doboja. Koga - otkriće uskoro.
Vlado Đurđević - Foto: RTRS
Vlado ĐurđevićFoto: RTRS

Na spekulacije o izborima u Doboju biće stavljena tačka, jer kandidat, koga budu izabrali za oktobarsku trku na lokalnim izborima, biće jedinstven predstavnik SNSD-a i njegovih koalicionih partnera.

"To će biti čovjek koji treba da obezbijedi niz simbola. Јedan je da Doboj u političkom smislu integrišemo sa onim što jeste Republika Srpske, a ne da se usmjerava u onu priču što se zove turski svijet”, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Pred izbore, dobojskom SNSD- u predstoje i posljednje unutarstranačke pripreme. Ostalo je još da se nastavi konstituirajuća sjednica Gradskog odbora gdje će biti izabrani četiri potpredsjednika te članovi Predsjedništva.

Poziv gradonačelnika Doboja na jedinstvo, shvatićemo ozbiljno onog trenutka kada počne da poštuje institucije predsjednika i Vlade - poručila je odbornica u Skupštini grada, Sanja Vulić.

"Vrlo često se spekuliše kako mi degradiramo ljude druge nacionalnosti. Želim istaći da mi apsolutno podržavamo sve ljude kojio žive u ovom gradu", istakla je Vulić.

Izgardnja auto-puta Banjaluka-Doboj, termoelektrane Stanari i najveće investiranje u jedan grad u posljednjih 10 godina, jasne su poruke da SNSD želi da doprinese kvalitetu života Dobojlija, poručeno je sa današnje konferencije za novinare.