latinica  ћирилица
02/03/2016 |  15:16 ⇒ 03/03/2016 | 15:42 | Autor: RTRS

RTRS najgledanija i u februaru (VIDEO/FOTO)

Radio-televizija Republike Srpske i u februaru je bila najgledanija televizija u Srpskoj. Prema podacima agencije Nilsen, najgledanija smo televizija iz Republike Srpske na nivou BiH.
RTRS - RTV dom - Foto: RTRS
RTRS - RTV domFoto: RTRS

Njihovi podaci kažu - naš Dnevnik 2 suvereni je vladar terminom u 19.30 i najgledanija informativna emisija u Srpskoj. Odmah iza Dnevnika su i ostale dnevne i sedmične informativne emisije. 

Naš program – vaše povjerenje. I u februaru najviše ste vjerovali Radio-televiziji Republike Srpske. Prema podacima Nilsena, RTRS je najbolja televizija iz Republike Srpske i na nivou BiH. To nedvosmisleno potvrđuje podatak agencije Nilsen prema kojoj je udio gledanosti naše televizije 14.62 odsto.

Da jednom stečeno povjerenje ostaje, potvrđuje i podatak da ste najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta i u februaru pratili u našem Dnevniku 2. Dokaz za to je i rejting od 15,61 odsto i najviši udio u gledanosti od 27,86 odsto.

Foto: RTRS

Foto: RTRS

Da vam najviše prija buđenje uz naš Јutarnji program potvrđuju podaci da je udio u gledanosti našeg programa u rane časove veći od 25 odsto.

Vjerovali ste i našim ostalim informativnim emisijama. Konferencija predsjednika Srpske Milorada Dodika i premijera Srbije Aleksandra Vučića najgledanija je u februaru. Slijede je prenos konferencije za novinare predsjednika Republike, Politički magazin Pečat, Srpska danas, Aspekt, Protokol, Snop, Banjalučka panorama, Ljudovanje i druge emisije.

Gledanošću su se izdvojili i drugi sadržaji – reportaže, intervjui, dokumentarni filmovi.

Da je euforija najveća uz sportske sadržaje naše televizije potvrđuju podaci da ste prenose najvažnijih sportskih utakmica najradije gledali na našem programu. Posebno se izdvajaju aktuelnosti sa fudbalskih terena, ali za njima ne zaostaju ni prenosi regionalne košarkaške ABA lige.

Hvala vam za povjerenje!