latinica  ћирилица
19/04/2016 |  09:34 ⇒ 20/04/2016 | 12:42 | Autor: RTRS

Čestitke povodom 24 godine rada RTRS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću, povodom dvadeset i četvrte godišnjice rada.
RTRS - RTV dom - Foto: RTRS
RTRS - RTV domFoto: RTRS

„Vama i svim zaposlenim u Radio-televiziji Republike Srpske čestitam dvadeset i četvrtu godišnjicu postojanja i rada.

Radio-televizija Republike Srpske je od svog osnivanja pa do danas prešla dug i trnovit put, opterećen brojnim problemima i izazovima.

I pored toga, Radio-televizija Republike Srpske je tokom svog rada i razvoja, poštujući visoke standarde i principe ove profesije, opravdala ulogu javnog servisa i zadobila povjerenje građana.

Danas je to ugledna medijska kuća, ne samo u Republici Srpskoj, već i u regionu, koja se kontinuirano razvija i napreduje, pritom poštujući interes građana i cjelokupne javnosti“, navedeno je u čestitki predsjednika Dodika.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku generalnom direktoru Radio-televizije Republike Srpske Drašku Milinoviću, povodom Dana Televizije Republike Srpske.

Povodom 24 godine postojanja i rada Televizije Republike Srpske, cjelokupnoj redakciji i svim zaposlenima, u ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, čestitku je uputila i premijerka Željka Cvijanović.

- Televizija Republike Srpske više od dvije decenije predano stiče povjerenje i ugled gledalaca, zahvaljujući profesionalnom, objektivnom i pravovremenom izveštavanju javnosti o svim najvažnijim događajima u Srpskoj, regionu i svijetu. Televizija Republike Srpske bila je i ostala čvrst kamen u temeljima Republike Srpske, zajedno su nastale, stasavale i jačale, navedeno je u čestitki premijerke Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je uredništvu, novinarima, snimateljima i svim zaposlenim na Televiziji Republike Srpske čestitku povodom 24 godine postojanja i rada.

Čestitku RTRS-u uputili su i ministri, institucije Srpske, udruženja, brojni građani i kolege iz "Glasa Srpske".