latinica  ћирилица
05/05/2016 |  13:37 ⇒ 14:02 | Autor: SRNA

Nade Planinčević kandidat SDS-a za načelnika opštine Derventa

Kandidat Opštinskog odbora SDS-a za načelnika opštine Derventa je Nade Planinčević. On je izjavio na konferenciji za novinare da je uvjeren u izbornu pobjedu.
Derventa - SDS - Foto: RTRS
Derventa - SDSFoto: RTRS

"Naš program je utemeljen na afirmaciji svih pozitivnih dešavanja u Derventi, snažnoj kritici evidentnih problema u brojnim oblastima, kao i nuđenju programskih rješenja za nagomilane probleme", rekao je Planinčević.

On je dodao da je kadrovski potencijal SDS-a "garancija mogućeg, snažnog iskoraka Dervente naprijed u svim oblastima" i da će "centar djelovanja biti čovjek, građanin sa svim egzistencijalnim i društvenim potrebama".

"Generalno je postignut dogovor članica Saveza za promjene, sve teče planiranom dinamikom i ubrzo ćemo organizovati potpisivanje sporazuma predsjednika stranaka u okviru Saveza za promjene, čime ćemo potvrditi naše jedinstvo o zajedničkom kandidatu", naveo je Planinčević.

OO SDS-a Derventa aktivno će učestvovati u zakazanim protestima Saveza za promjene u Banjaluci 14. maja, potvrđeno je na konferenciji za novinare.

Planinčević je predsjednik OO SDS-a Derventa i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Konferenciji su prisustvovali članovi Opštinskog odbora, Aktiva žena i omladine SDS-a.