latinica  ћирилица
01/07/2016 |  14:07 ⇒ 05/07/2016 | 13:14 | Autor: RTRS

RTRS i u junu najgledaniji (VIDEO)

Televizija Republike Srpske i u junu je bila najgledanija televizija u Srpskoj.
Kompletan program u RS - juni 2016. - Foto: RTRS
Kompletan program u RS - juni 2016.Foto: RTRS

Ponovo smo bili i najgledanija televizija iz Republike Srpske na Bh. nivou. Drugi Dnevnik je najgledanija informativna emisija u Srpskoj od početka godine do danas, a od deset najgledanijih informativnih sadržaja u Srpskoj, sedam je proizvod naše kuće.

Gotovo 14 odsto gledalaca u udjelu gledanosti, prosječno je pratilo program javnog servisa Republike Srpske, dok se prosječno u prvih šest mjeseci ove godine taj procenat popeo na gotovo punih 17 odsto, što nas ponovo stavlja na prvo mjesto gledanosti.

RTRS je najgledanija televizija iz Republike Srpske na Bh. nivou i u junu, a taj trend održavamo tokom cijele godine.

Drugi Dnevnik naše televizije je u prvih pola godine najgledanija informativna emisija sa prosječnim rejtingom od 13, 57 odsto ili udjelom gledanosti od 27,81 odsto.

Budili ste se uz naš Јutarnji program, koji bilježi rekordne rezultate. Udio gledanosti našeg Јutarnjeg programa iznosi prosječnih 32,66 odsto.

Najgledanija emisija svih informativnih programa u Republici Srpskoj je naš politički magazin Pečat, koji je u junu imao prosječni udio gledanosti 17,03 odsto. Odličnu gledanost imaju i ostale emisije našeg Informativnog programa.

Hvala vam na povjerenju!