latinica  ћирилица
05/07/2016 |  19:24 | Autor: Večernje novosti

Јapan: Potraga za "fantomom" Mekdonaldsa

Nova kampanja na društvenim mrežama koju vodi Mekdonalds je nastala u Јapanu, a po svojoj originalnosti i nesvakidašnjosti se svakako izdvojila od ostalih na koje su ljudi iz ovog kraja planete naviknuti.
Nova maskota Mekdonaldsa - Foto: Novosti.rs
Nova maskota MekdonaldsaFoto: Novosti.rs

Sastoji se iz promocije dva nova sosa - kremasti čedar i voćni kari. Kako bi promocija bila što bolja, organizovana je nagradna igra, a uz to je stvorena i nova maskota.

Oni koji žele da učestvuju moraju da, pomoću različitih nagovještaja na društvenim mrežama, pronađu lokaciju nove maskote: Kaito Nageta predstavlja neku vrstu fantoma, koji se krije svuda po Јapanu. On se pojavljuje u različitim restoranima ovog lanca brze hrane i tako svojim učesnicima daje znakove gdje bi mogao da bude.

Nagrada za onog ko bude najbolji, najbrži i koji otkrije lokaciju Mekdonaldsovog fantoma, je 18 karatni zlatni pileći "Meknaget". Iako će samo jedna osoba osvojiti glavnu nagradu, postoje i nagrade za 21 takmičara koji budu najbolji - pet pakovanja "Meknageta" u narednih 39 dana u kojima će moći da uživaju.