latinica  ћирилица
23/07/2016 |  17:05 ⇒ 20:21 | Autor: RTRS

SNSD: Čavić se plaši neuspjeha i traži alibi (VIDEO)

Dragan Čavić plaši se izbornog poraza i zato pričama o izbornoj krađi, prije nego što je kampanja i počela, traži alibi za neupsjeh koji će doživjeti na izborima. To tvrde u banjalučkom SNSD-u.
Marinko Umićević i Mirko Đukić - Foto: RTRS
Marinko Umićević i Mirko ĐukićFoto: RTRS

Šta Dragan Čavić na to kaže, nismo uspjeli saznati, jer se našem novinaru nije javljao na telefon.

Za žalbe Dragana Čavića stranim predstavnicima da će doći do izborne krađe, iz SNSD-a tvrde - protivkandidat time pokazuje da je svjestan izbornog poraza.

“Nemoguće je odmah da na startu, tri mjeseca do izbora, da se na taj način postavlja sumnja. To je po meni jednostavno pravljenje alibija i izlazak iz ove situacije jer je svjestan da će pretrpjeti poraz na ovim izborima”, izjavio je danas Mirko Đukić kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka

SNSD će voditi fer i poštenu kampanju, a uz program rješavanja konkretnih problema građana Banjaluke, njihovi kandidati uvjereni su da će osvojiti većinu u Skupštini grada, ali i dobiti mjesto gradonačelnika. Istakli su da je ove godine izdvojeno 850.000 maraka za zapošljavanje 120 lica, i da će kapitalni projekti i nove investicije biti u fokusu ove partije. Najavljuju i rješenje problema u banjalučkoj Toplani.

“Grad Banjaluka mora da pređe u ofanzivu, čak da napravi poput Beograda gradskog menadžera. Gradonačelnik je političko lice, menadžer je taj koji treba da pravi poslove. Tako ćemo mi preći u ofanzivu i sa našim projektima obići zemlje i gradove u okruženju”, rekao je danas Marinko Umićević, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

Najavljeno je da će cjelokupni program SNSD-a za Banjaluku krajem avgusta predstaviti njihov kandidat i kandidat DNS-a i Socijalističke partije za gradonačelnika, Igor Radojičić.