latinica  ћирилица
23/07/2016 |  18:28 ⇒ 20:21 | Autor: SRNA

Otvorena regionalna kancelarija DNS na Manjači (VIDEO)

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Kolima kod Banjaluke regionalnu kancelariju DNS-a Manjača.
DNS Manjača - Foto: RTRS
DNS ManjačaFoto: RTRS

Čubrilović je naglasio da se DNS na ovaj način želi približi narodu i čuti zahtjeve ljudi prema lokalnoj vlasti u Banjaluci.

"Kancelarija će biti na raspolaganju stanovništvu ovog dijela Banjaluke, a efekti njenog rada će se sigurno pokazati na predstojećim lokalnim izborima jer ovdje imamo veliki broj pristalica", rekao je Čubrilović novinarima na svečanosti otvaranja kancelarije.

Odbornik DNS-a u Skupštini grada Banjaluka Boran Bosančić istakao je da će novootvorena kancelarija raditi četvrtkom, subotom i nedjeljom, a služiće za kontakt stranačkih funkcionera sa građanima.

"Naš cilj jeste da se građani upoznaju s načinom našeg rada, ali i da saslušamo njihove potrebe i da ih rješavamo u institucijama sistema", dodao je Bosančić.

On je naglasio da je Klub odbornika DNS-a u Skupštini grada ove godine uspio da obezbijedi 800.000 KM za poljoprivredu i ruralni razvoj Manjače, a da su ranije ova sredstva iznosila 500.000 KM.