latinica  ћирилица
25/07/2016 |  12:12 | Autor: SRNA

U avgustu na Јahorini sedmodnevna "Ljetna škola roka"

Na Јahorini će u prvoj sedmici avgusta biti održan sedmodnevni muzički kamp "Ljetna škola roka - važnost pjesama", saopšteno je iz Olimpijskog centra "Јahorina".
Ljetnja škola roka na Јahorini - Foto: SRNA
Ljetnja škola roka na ЈahoriniFoto: SRNA

Riječ je o projektu Rok škole "Mostar", a kamp će okupiti 50 mladih muzičara iz 11 gradova, koji će imati priliku da sarađuju i stvaraju autorska djela.

Muzičke radionice i kreativnu podršku obezbijediće tim predavača rok škole iz Mostara, a kampu će prisustvovati i poznate ličnosti iz muzičke industrije.

"Kamp je odlična prilika za uvezivanje vršnjaka sličnih kreativnih interesa. Osim dobre svirke, biće prilike i za druženje kroz raznovrsne društvene aktivnosti", navodi se u saopštenju.

Mladi autori će nakon ljetnog kampa imati priliku da predstave svoj rad kroz koncerte u Sarajevu i Mostaru, dok će u periodu jeseni i zime svoje autorske pjesme snimiti u DK studiju Rok škole u Mostaru, a biće objavljene i na DVD kompilaciji.

Učešće u svim aktivnostima projekta je besplatno za sve učesnike i sve troškove snosi organizator /hotel, hrana, putni troškovi/.

Manifestacija će biti održana u hotelu "Bistrica".