latinica  ћирилица
25/07/2016 |  14:44 | Autor: TANЈUG

Leonardo: Nedostajalo nam je više borbenosti i želje

Fudbaler Partizana Leonardo da Silva de Souza rekao je danas da protiv Bačke (0:0) na startu Superlige ekipi nedostalo više borbenosti i želje, kao i da je krivica za to na igračima, a ne na treneru Ivanu Tomiću.
Leonardo Silva (Foto: epa/Paulo Fonseca) -
Leonardo Silva (Foto: epa/Paulo Fonseca)

Najzvučnije pojačanje crno-bijelih ovog ljeta debitovalo je u jučerašnjem meču u Novom Sadu, ali ni Leonardo nije uspio da pomogne timu da ostvari trijumf i postigne prvi gol ove sezone.

"U fudbalu nekada nije važna ni tehnika ni precizan pas, koliko želja i izgaranje na terenu. Mislim da nam je to nedostajalo. Moraš da uvijek pokažeš da grizeš, boriš se i skačeš za svaku loptu. Suviše smo mlako ušli u meč i tu nije kriv trener. Tražio je da budemo agresivni i "grizemo", ali to jednostavno nismo mogli. Nedostajala nam je agresivnost, ali vratićemo se", rekao je Leonardo za klupski sajt.

Brazilski krilni fudbaler dodaje da svakome može da se dogodi loš dan i kiks.

"Znam zašto sam došao u Partizan i znam da možemo da budemo šampioni. Vjerujte u ove momke", poručio je Leonardo, uz konstataciju da bi saigrači i on morali da izgaraju na terenu kao njegov zemljak Everton.

Leonardo je protiv Bačke odigrao prvi meč poslije osam mjeseci pauze i odlaska iz ruskog Anžija, zbog čega priznaje da mu je potrebno vrijeme.

"Srećan sam što sam se poslije osam mjeseci neigranja vratio fudbalu. Živim za fudbal i povratak mi mnogi znači. Lično nisam odigrao onako kako znam, jer mi je potrebno još malo vremena da se vratim u formu. Mislim da ću za dvije, tri nedjelje biti kompletno spreman", zaključio je Leonardo.

Fudbaleri Partizana narednog vikenda gostuju u Kruševcu ekipi Napretka.