latinica  ћирилица
22/08/2016 |  17:55 ⇒ 19:18 | Autor: RTRS

Pokret "Uspješna Srpska" uručio novih 300 članskih karata

"Pokret `Uspješna Srpska` najmlađa je politička organizacija na teritoriji Bijeljine. U proteklih šest mjeseci koliko postojimo, uradili smo velike stvari za sve stanovnike ovog grada", istakao je kandidat za gradonačelnika ispred Pokreta `Uspješna Srpska` i Koalicije `Bijeljina pobjeđuje`, doktor Zlatko Maksimović, prilikom uručenja članskih karata novim članovima ove partije.
Bijeljina - Pokret Uspješna Srpska - Foto: RTRS
Bijeljina - Pokret Uspješna SrpskaFoto: RTRS

"Danas uručujemo 300 članskih karata za naše nove članove. Sa ponosom ističem da se radi o ljudima svih uzrasnih kategorija, različitih zanimanja i nivoa obrazovanja. Narod je prepoznao nove ljude, novu energiju i našu novu ideju. Siguran da ćemo svi zajedno učiniti sve da Bijeljina svakim danom bude bolje mjesto za život", rekao je Maksimović.

Predsjednik Pokreta `Uspješna Srpska` doktor Srđan Mijatović rekao je da su formirani svi mjesni odbori stranke i da je ova politička partija svakim danom sve jača i da dobija na snazi koja se ogleda u svakodnevnom povećavanju članstva.

Pokret Uspješna Srpska (Foto: RTRS)

Predsjednik Aktiva žena Uspješne Srpske Јadranka Pastorković istakla je da su žene itekako zastupljene u ovoj partiji, ali ne pasivno, kao u nekim drugim političkim organizacijama, već svojim djelovanjem i idejama aktivno doprinose poboljšanju života svih stanovnika Bijeljine.

Pokretu Uspješna Srska za samo šest mjeseci postojanja pridružio se veliki broj ljudi, a trenutno ima preko 2.000 članova.