latinica  ћирилица
23/08/2016 |  15:48 ⇒ 20:55 | Autor: RTRS

Delegacija GO SNSD-a u posjeti Domu "Rada Vranješević" (VIDEO)

Sada već tradicionalno, banjalučki odbor SNSD-a, posjetio je pred početak nove školske godine, Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”. Ovu akciju još prije dvije godine pokrenuo je gradski obdor, obećavši da će uvijek izdvojiti vrijeme i pomoći ovoj ustanovi.
Igor Radojičić u posjeti Domu "Rada Vranješević" - Foto: RTRS
Igor Radojičić u posjeti Domu "Rada Vranješević"Foto: RTRS

Od 90 štićenika, 70 je osnovaca. Sveske, olovke, bojice - školski pribor neophodan za početak školske godine, đacima Doma Rada Vranješević i ove godine obezbijedio je Gradski odbor najveće stranke u Srpskoj.

"Našoj ustanovi uvijek nešto treba, ali zahvaljujući ovakvim dobrim ljudima koji nas obiđu i donesu nam stvari koje trebamo, mi funkcionišemo normalno. Dom dobro radi, ali svako je dobrodošao da nam se javi i pomogne pogotovo na ovim bitnim stvarima kao što je početak škole", izjavio je Nenad Talić, omoćnik direktora Doma Rada Vranješević.

Radost na licima štićenika Doma dovoljan je znak donatorima da je njihova pomoć otišla u prave ruke.

"Pozivam i druge političke partije da urade isto. Znam da su okupirane izborima, ali bi mogle dio novca da izdvoje za ovakva humana djela", istakao je Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Ovim povodom Dom "Rada Vranješević" uručio je zahvalnicu kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Igoru Radojičiću, kao znak pažnje za sve ono što je on, ali i SNSD, uradio za ovu ustanovu.