latinica  ћирилица
22/09/2016 |  12:34 ⇒ 12:39 | Autor: Agencije

Našli "krivca" za razvod Anđeline i Breda: "To je bila Putinova odluka"

Kako to biva u svakoj priči koja puni novinske stupce, pojave se i oni koji vole da se zabavljaju raznim teorijama zavjere. Sada gotovo da više ne postoji razlog ili krivac za razvod Anđeline i Breda koji nije došao u obzir.
Bred Pit i Anđelina DŽoli - Foto: getty
Bred Pit i Anđelina DŽoliFoto: getty

Mnogi nisu mogli, a da ne primjete da se objava o razvodu poklapa sa, vejrovali ili ne, Putinom, Rusijom i izbjeglicama.

Odluka Anđeline da se rastane od Breda po mnogima nije došla u pravo vrijeme. Vijest je preplavila medije baš uoči samita UN-a o izbjeglicama za koje se i glumica sama zalaže.

Upravo zbog toga su se brojni tviteraši okomili na glumicu jer smatraju da je svojim privatnim životom zasjenila prvi UN-

Iako su mnogi izrazili nezadovoljstvo, drugi su samo potpirivali vatru. Јedan od korisnika Tvitera je zaključio da je ruski predsjednik Vladimir Putin platio Anđelini DŽoli da objavi vijest o razvodu u vrijeme održavanja Obaminog samita.

"Ne shvatam zašto je Anđelina DŽoli, inače velika zastupnica izbjeglica, ovako potkopala Obamin samit", samo su neki od tvitova koji kruže interentom.