latinica  ћирилица
30/09/2016 |  13:19 ⇒ 13:21 | Autor: RTRS

Identifikovano još jedno lice koje se sumnjiči za ubistvo u Bileći

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u okviru istrage u vezi sa ubistvom Petra Bajčetića 19. septembra ove godine u Bileći, identifikovali još jedno lice za koje postoje osnovi sumnje da je učestvovalo u izvršenju ovog krivičnog djela.
Đorđe Radmilović - Foto: RTRS
Đorđe RadmilovićFoto: RTRS

Kako je saopšteno, radi se o Đorđu Radmiloviću iz Bileće koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana potraga. Prema saznanjima, on se kreće i skriva na nepoznatoj lokaciji u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Iz MUP-a mole građane da ako ga primjete ili imaju informacije o njegovom kretanju, pozovu najbližu policijsku stanicu pozivom na „122“ i pomognu policijskim službenicima da ga pronađu i liše slobode.

Iz MUP-a podsjećaju da je Uprava za organizovani i teški kriminalitet ranije identifikovala dva lica i to Vujović Miljana i Šarenac Dragana i protiv njih podnijela izvještaj Tužilaštvu Republike Srpske, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo nad oštećenim Bajčetić Petrom iz Bileće.