latinica  ћирилица
30/09/2016 |  18:27 ⇒ 20:31 | Autor: RTRS

Trebinje: Otkud Donald Tramp u predizbornoj kampanji? (VIDEO)

Izborna kampanja za lokalne izbore traje još četiri sata.
Trebinje - Foto: RTRS
TrebinjeFoto: RTRS

Za prethodnih mjesec dana na tribinama, konferencijama za štampu, u saopštenjima i izjavama , moglo se svega i čuti i vidjeti, a sve u cilju animiranja birača.

Nastup predsjednika PDP-a Branislava Borenovića na centralnoj tribini u Trebinju svakako da se može svrstati u vrh liste "bisera" ovogodišnje kampanje. A sve zbog Donalda Trampa.

Ko je sve i odakle, osim Donalda Trampa, pozdravio Slavka Vučurevića, najčešće je pitanje na društvenim mrežama u Trebinju. A sve nakon ovog govora:

- Kad god odem u neku svjetsku metropolu, uvijek isto pitanje. Ima jedan grad Trebinje kojeg vodi Slavko Vučurević, da mu prenesem pozdarve iz Berlina, Londona, Rima, a posebno od Donalda Trampa koji je pitao za njega i rekao pozdravi mi Slavka, kaže Borenović.

Iznenađeni tolikom polpularnošću grada i gradonačelnika, Trebinjci su zbunjeni.

Mislim da ga je pozdravila i engleska kraljica, ali je to zaboravio, kaže jedan od učesnika provedene ankete, dok drugi dodaje da je to je možda prvoaprilska šala.

Svemu, ipak, ne treba zamjeriti. U svakom vremenu ljudi na Balkanu i drugdje, priželjkuju da imaju nekog rođaka ili prijatelja u Americi , koji će im s vremena na vrijeme poslati kakav paket, kovertu sa ponekom zelenom novčanicom ili, ako ništa drugo, pozdrave. Pa makar i izmišljene.