latinica  ћирилица
05/10/2016 |  12:46 ⇒ 12:51 | Autor: RTRS

Beba sa neobičnom frizurom postala hit na internetu (VIDEO)

Videosnimak dječaka starog samo dva mjeseca oduševio je svjetsku javnost, a društvene mreže prepune su komentara o neobičnoj frizuri malog DŽuniora.
Beba sa neobičnom frizurom (Foto: Mirrorpix) -
Beba sa neobičnom frizurom (Foto: Mirrorpix)

Brojni svjetski mediji prenijeli su u svojim programima videosnimak na kojem se nalazi dječak kojem majka suši kosu. Ono što malog DŽuniora razlikuje od većine njegovih vršnjaka jeste krajnje neobična frizura.

Njegova majka kaže da zbog njegovog izgleda sedmična kupovina u supermarketu umjesto uobičajenih 40 minuta traje skoro dva sata  jer je brojni ljudi neprestalno zaustavljaju kako bi ga vidjeli. Da bi to spriječila, majka mu na glavu stavlja kapu, ali je on ne podnosi i stalno zbog toga plače, piše Dejli mejl.

Majka Čelsi Nun (32), frizerka iz Brajtona u Engleskoj, rekla je da je DŽunior imao veliku kosu već po samom rođenju. Medicinski radnici u porodilištu rekli su joj da će mu kosa otpasti, kao što to obično biva kod beba. Ali, nije i ističe da je shvatila koliku kosu ima njen sin tek kada ga je prvi put okupala.

Mnogi koji su pogledali video su ostali začuđeni DŽuniorovom dužinom kose, ali su svi složni u tome da je riječ o frizuri koja mu odlično stoji.