latinica  ћирилица
14/10/2016 |  09:38 ⇒ 17:03 | Autor: RTRS

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Bileći

Iz MUP-a Srpske potvrdili su da su pripadnici trebinjskog Centra javne bezbjednosti u saradnji sa pripadnicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet na teritoriji opštine Bileća uhapsili Đorđa Radmilovića ubistvom Petrom Bajčetićem 20.septembra ove godine.
Đorđe Radmilović - Foto: RTRS
Đorđe RadmilovićFoto: RTRS

Radmilović je uz Dopunu izvještaja predat Tužilaštvu Republike Srpske, Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta.

Uprava za organizovani i teški kriminalitet je ranije identifikovala dva lica i to Miljana Vujovića i Dragana Šarenca i protiv istih podnijela izvještaj Tužilaštvu Republike Srpske zbog osnova sumnje da su počinili ubistvo Petra Bajčetića iz Bileće. 

Iz policije navode da intezivno tragaju za Miljanom Vujevićem.

Petar Bajčetić, vlasnik jednog kafića u Bileći, napadnut je i ubijen najvjerovatnije iz pištolja, a pogođen je u glavu. Teška povreda mu je ugasila život na putu prema Kliničko-bolničkom centru u Podgorici. Bajčetić je prethodno ranjen ispred zgrade u kojoj je živio, i to nakon svađe u kojoj je učestvovalo više lica.

Nakon pucnjave Bajčetić je vozilom Hitne medicinske pomoći iz Bileće prvo prevezen u trebinjsku bolnicu, gdje su potvrdili da je imao prostrelnu ranu u glavi i da je bio u komi. Potom je hitno upućen za prijestonicu Crne Gore, ali je podlegao povredama.