latinica  ћирилица
21/10/2016 |  11:09 | Autor: RTRS

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva I.Sarajevo na sajmu u Beogradu

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo predstaviće se na 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu od 23. do 30. oktobra.
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS) -
Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ilustracija RTRS)

Zavod će na štandu Republike Srpske u utorak, 25. oktobra, u 12.00 časova promovisati tri pobjednička romana konkursa "Zlatna sova" za 2016. godinu - "Glasovi sa granice" Anđelka Anušića, "Homoljski dilinger" Milana Јankovića i "Čudovište iz Savskog jezera" Vojislava Todorovića.

O romanima će, osim autora, govoriti članovi žirija, a pozdravnu riječ uputiće direktor Zavoda Rade Ristović.

U srijedu, 26. oktobra, u 12.00 časova biće predstavljena knjiga Vlada Vrkeša "Konsenzus - ključ unutrašnjeg uređenja BiH", o kojoj će, osim autora, govoriti Radomir Lukić i Rajko Kuljić.

Istog dana, u 15.00 časova, u sali "Јanko Veselinović" o romanu "Glasovi sa granice", koji je pobijedio na konkursu "Zlatna sova", govoriće autor Anđelko Anušić, te Aleksandra Đuričić i Miroslav Radovanović.

Na štandu Zavoda za udžbenike Istočno Sarajevo u petak, 28. oktobra, u 18.00 časova biće organizovano potpisivanje romana "Čudovište iz Savskog jezera" i druženje sa čitaocima književnika Vojislava Todorovića.

Izvor: SRNA