latinica  ћирилица
02/12/2016 |  14:02 ⇒ 14:13 | Autor: RTRS

Hapšena lica koja su ukrala automobil u Gradišci

Policija je uhapsila dva muškarca, iz Brčkog i Ugljevika, osumnjičena da su na području opštine Gradiška ukrali automobil "tiguan".
Policija RS - Foto: RTRS
Policija RSFoto: RTRS

Uhapšena su lica čiji su inicijali S.M. /29/ iz Brčkog i M.M. /37/ iz Ugljevika, osumnjičena da su automobil ukrali u srijedu, 30. novembra.

Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da su u akciji rasvjetljavanja i otkrivanja počinioca teške krađe učestvovali pripadnici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge CЈB Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Stanice javne bezbjednosti Gradiška, Brčko distrikta i Policijske stanice Ugljevik.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, a pod nadzorom nadležnog tužilaštva, policija je izvršila pretres kuća i pomoćnih prostorija, kao i putničkih vozila koja koriste osumnjičena lica, gdje su pronađeni i oduzeti predmeti koji se dovode u vezu sa krivičnim djelom.

Uhapšeni su nakon ispitivanja u Stanici javne bezbjednosti Gradiška, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teške krađe, sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

"Pripadnici Sektora kriminalističke policije CЈB Banjaluka nastavljaju rad na dokazivanju krivičnog djela teške krađa i preduzimanja radnji s ciljem utvrđivanja da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima", rekla je Markanovićeva.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su uhapšeni Miladin Maksimović, te Srđan Mićić, a koji je ljetos teško ranjen u pucnjavi u Krunskoj ulici u Beogradu.

Izvor: SRNA/Nezavisne