latinica  ћирилица
06/01/2017 |  20:10 ⇒ 20:52 | Autor: RTRS

Spreman bogat Božićni program na RTRS (VIDEO)

Radost Božića podijelite uz naš sutrašnji božićni program. Tradicija, običaji i muzika unijeće veselje u vaš dom.
Božićni program na RTRS - Foto: RTRS
Božićni program na RTRSFoto: RTRS

Red pjesme, red igre, red tradicije i običaja, ponudiće vam "Božić u Srpskoj" tradicionalni Božićni program Radio-televizije Republike Srpske.

Više od 300 učesnika snimano je na sceni Velikog studija naše kuće. Živo i veselo, u duhu najradosnijeg hrišćanskog praznika.

"Tradicija kaže da na Božić treba da se počne nešto novo. Oko 300 ljudi na sceni je bilo- proveselili smo se. Vjerujem da ćemo to i prenijeti na naše gledaoce", kaže Srđan Radanović, glavni urednik zabavnog programa RTRS.

Sanja Đorđević, Katarina Živković, Ceca Vidović, Mira Medan, Bojan Čikić, Јandrino jato, etno i pjevačke grupe, uz kulturno-umjetnička društva donijeće pjesmu i igru u domove širom Srpske.

"Meni je zadovoljstvo da sam došla ovdje da snimim ovaj divni program", rekla je Sanja Đorđević, a Svjetlana Vidović dodaje: "Pa, ja ostajem vjerna, u svom stilu i tradiciji, u svakom svom pojavljivanju. Pokušaću da pjevam neke nove pjesme koje su u duhu tradicije , kao što su Vratiću se opet tamo , karanfile uspomeno stara".

Valentina Milekić iz etno grupe Trag kaže: "Izvešćemo pjesme sa 1. i 2. albuma , ali i neke koje će se naći na našem 3.albumu".

Sutra, na najradosniji hrišćanski praznik od 12 časova i 30 minuta pratite naš "Božić u Srpskoj".

 Uživajte u miru, radosti i porodičnom blagostanju.