latinica  ћирилица
11/01/2017 |  17:32 ⇒ 17:37 | Autor: RTRS

FK Partizan: Sutra plaćamo dug, hvala Vladi i Vučiću

Fudbalski klub Partizan je saopštio da će tokom sutrašnjeg dana isplatiti sva dugovanja povjeriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.
FK Partizan - Foto: TANЈUG
FK PartizanFoto: TANЈUG

UEFA je danas objavila da su crno-bijeli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro-scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

"Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UUFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obavještava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima povjeriocima, u iznosu od 370.000 evra, a po zahtjevu UEFA, navodi se u saopštenju koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze koje se pominju u nekim medijima, regulisane su zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

"Problemi u kojima se našao Partizan riješeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije, sa njenim predsjednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem na čelu. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bijela sportska javnost", zaključuje se u saopštenju.
 
Izvor: Tanjug