latinica  ћирилица
12/01/2017 |  22:09 | Autor: RTRS

Agencija sa kojom ne znate gdje putujete

Turističkih agencija i internetskih stranica koje vam pomažu u planiranju putovanja nigdje ne nedostaje. U moru sličnih, tu i tamo "izroni" neka koja se zbilja razlikuje od ostalih.
Putovanje- ilustracija (Foto: www.lifeadvancer.com) -
Putovanje- ilustracija (Foto: www.lifeadvancer.com)

Sa svojim kancelarijama Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svijetu, nastao je Јubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja.

Јubel stvara personalizovana putovanja bazirana na odgovorima koje klijenti ostave u upitniku. Nude šest mogućih "puteva": Kulturno, Zabavno, Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Јubeler kao mješavinu svih navedenih.

Nakon što odaberete jednu od ponuđenih šest opcija, pošalju vam upitnik u kojem, između ostalog, napišete koja bi mjesta voljeli da posjetite i koja želite da izbjegnete. Možete da stavitie i kakav tip smještaja i prevoza više volite.

Kada Јubel proanalizira podatke, pošalju vam dvije ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko nedjelja prije putovanja pošalju vam "Pakiranje Јubel", koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu.

Tek kada stignete na odredište, dobijate ostale informacije o onome šta vas čeka u kovertu s aktivnostima koje su za vas isplanirali.

Izvor: Agencije