latinica  ћирилица
16/01/2017 |  08:34 | Autor: RTRS

Klop: Јunajted izjednačio iz ofsajda

Menadžer Liverpula Јirgen Klop izjavio je da je gol Zlatana Ibrahimovića postignut iz ofsajda, pišu engleski mediji.

Redsi su u derbiju Premijer lige odigrali neriješen meč na Old Trafordu (1:1), iako je klub iz Mersisajda poveo golom DŽejmsa Milnera sa penala.

"Mnogi su mislili da će nas "Crveni đavoli" pobijediti jer je sve išlo u tom smjeru. Znamo koje probleme imamo i u kakvoj smo situaciji, pa je lijepo vidjeti ovakvu igru mojih igrača. Trebali smo da igramo hrabrije, poveli smo golom Milnera. Na kraju je Јunajted krenuo sa dugim loptama na Felainiji i Ibrahimovića, a poslije 80 minuta borbe bilo je teško da se borimo protiv toga“, rekao je njemački starteg.

Ipak, menadžer Redsa na kraju i nije bio zadovoljan ishodom meča.

"Nadao sam se da ćemo imati sreće, nažalost nismo, ali sve ok. Sutra ću uživati u ovom rezultatu, a večeras samo u našoj igri. Svojom dobrom igrom smo utišali atmosferu. Naravno da je bilo glasno kada su izjednačili, pa je možda dobro da nisu ranije. Došli smo da pobijedimo, ali nismo uspjeli. Zbog toga, nisam 100% zadovoljan rezultatom“, dodao je Klop.

U samoj završnici bilo je burno između Herere i Firminja. Veznjak Јunajteda zaustavio je kontru Redsa, poslije čega ga je Brazilac odgurnuo. Obojica su kažnjeni žutim kartonom.

"Smatram da je Herera zaslužio kaznu, ali je na kraju žuti karton dobio igrač koji je želio da igra fudbal“, rekao je menadžer Liverpula.

Poslije meča pričalo se o spornom golu Zlatana Ibrahimovića.

“Vidjeli ste da je gol postignut iz ofsajda?“, upitao je Klop novinara koji mu je dao potvrdan odgovar. Poslije toga bivši trener Borusije iz Dortmunda je dodao: “Onda jeste bio ofsajd".