latinica  ћирилица
16/01/2017 |  10:58 | Autor: RTRS

Zidan teško podnio poraz od Sevilje

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je teško podnio poraz od Sevilje, ali da takav rezultat neće uticati na njegove fudbalere.
Zinedin Zidan - Foto: Screenshot/YouTube
Zinedin ZidanFoto: Screenshot/YouTube

Real je zabilježio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedjelju uveče kao gost izgubio od Sevilje sa 2:1 pogotkom Stevana Јovetića u sudijskoj nadoknadi.

"Teško sam podnio ovaj poraz. Imali smo utakmicu u svojim rukama i ovo je baš težak poraz. Ipak, motivisani smo da nastavimo dalje, iako znamo da će biti teško do kraja sezone", rekao je Zidan španskim medijima.

Real je zabilježio prvi poraz tek u 18. kolu Primere, pošto je u nedjelju uveče kao gost izgubio od Sevilje sa 2:1.

Zidanov tim je vodio golom Kristijana Ronalda iz penala u 67. minutu, ali je Sevilja preokrenula autogolom Serhija Ramosa u 85. i pogotkom Stevana Јovetića u sudijskoj nadoknadi.

Francuski stručnjak je naveo da je bilo teško sedeti u svlačionici posle utakmice, ali da je igračima posebno neprijatno jer su poraženi prvi put poslije 40 utakmica. Zidan je pohvalno govorio o Sevilji.

"Sevilja je pokazala da može da se bori i za trofej u Primeri. To je tim koji igra dobar fudbal, koji se bori i igra punim kapacitetom", kazao je Zidan.

Sevilja se pobjedom približila vodećem Realu na samo jedan bod na tabeli španskog fudbalskog prvenstva.

Izvor: RTS, Beta