latinica  ћирилица
23/01/2017 |  17:43 | Autor: RTRS

Božović: Јoš dva-tri pojačanja

Miodrag Božović izjavio je da je zadovoljan pojačanjima ove zime, ali i najavio dolazak dvojice ili trojice novih igrača do kraja prelaznog roka.
Miodrag Božović - Foto: RTRS
Miodrag BožovićFoto: RTRS

Božović ističe da je plan da se angažuje igrač na poziciji desnog beka, dok će mladi Marko Mijailović otići na pozajmicu kako bi imao kontinuitet igara.

"Igraće Kanga kada se vrati, a da li ćemo u formaciji biti sa jednim ili dva napadača, vidjećemo. Do kraja prelaznog roka pokušaćemo da dovedemo još dva, možda i tri igrača, ali tek kada budemo 100 odsto sigurni da su pojačanja. Imali smo i promašaje tokom prethodnih prelaznih rokova, što je i normalno, ali sada stvarno ne bismo smjeli da pogriješimo", prenosi klupski sajt riječi Božovića poslije pobjede nad slovenačkim trećeligašem Јadranom (10:0).

"Crveno-beli" su na prvom dijelu priprema u Sloveniji zabilježili dvije ubjedljive pobejde protiv slovenačkih niželigaša, Ankarana (7:0) i Јadrana (10:0).

"Imali smo dvije utakmice protiv protivnika koji su pogodni za ovaj dio priprema. Provjerili smo neke igrače, prije svega mlade i vidjeli šta ko može. Što se tiče igrača koji su stigli ove zime rano je donositi sud, ali mislim da će biti prava pojačanja. Mladi igrači su pokazali da posjeduju izvanredan kvalitet, to smo i znali i mogu da kažem da Zvezda ima nekolicinu njih koji mnogo obećavaju", zaključio je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde se u ponedjeljak vraćaju u Beograd, gdje će boraviti tri dana, a potom putuju na drugu fazu pripremama na kiparski Pafos.

Izvor: B92, TANЈUG