latinica  ћирилица
16/02/2017 |  09:41 ⇒ 16:08 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o izmjenama i dopunama zakona o veterinarsko-medicinskim proizvodima

Vlada Republike Srpske razmatraće na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o veterinarsko-medicinskim proizvodima.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu nalazi se razmatranje informacije o aktivnostima na izradi Srednjoročne strategije upravljanja dugom BiH, kao i razmatranje informacije o napretku projekta zaštite od poplavnih voda rijeke Drine na području grada Bijeljine i potrebnim sredstvima za rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Vlada će razmatrati i informaciju o održanom prvom sastanku posebne Radne grupe za reformu javne uprave između EU i BiH, te informaciju o sprovođenju odluke o postupku usklađivanja zakonodavstva Republike Srpske sa pravnom tekovinom EU i pravnim aktima Savjeta Evrope za prošlu godinu, sa prijedlogom zaključka.

Za današnju sjednicu predviđeno je razmatranje informacije o sufinansiranju prava iz socijalne zaštite iz budžeta Srpske.

Na sjednici će biti razmatran i prijedlog odluke o kapitalnoj investiciji i dugoročnom zaduživanju Srpske za realizaciju Projekta sanacije, adaptacije, rekonstrukcije i izgradnje kompleksa Kasarne "Krajiških brigada" Zalužani, kao i prijedlog odluke o odobravanju kredita opštinama iz sredstava revolving fonda u oblasti vodosnabdijevanja i komunalne infrastrukture.