latinica  ћирилица
10/03/2017 |  14:54 | Autor: RTRS

Pronađena izgubljena kćerka Merilin Monro i DŽona Kenedija?

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Merilin Monro, jedna od najljepših glumica i dalje je u žiži javnosti.
Merilin Monro - Foto: getty
Merilin MonroFoto: getty

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je prije mnogo godina rekao da je Merilin nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila kćerku, moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris.

Pedesettrogodišnja Gledis je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uvjerenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije kćerka njene rođake Meredit Bejker.

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i DŽona Kenedija.

“Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dijete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje“, otkrila je Gledis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena, Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista kćerka Merilin Monro i DŽona Kenedi, mogla bi dobiti 100 miliona dolara, koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za nevjerovatnih pet miliona.

Izvor: B92