latinica  ћирилица
19/03/2017 |  08:37 ⇒ 09:51 | Autor: RTRS

Odbojkašice Јahorine šampioni Srpske (FOTO)

Odbojkašice OK Јahorina postale su šampioni Republike Srpske i novi članovi Premijer lige BiH, nakon što su pobijedile u utakmici protiv OK Maglić iz Foče.
Odbojkašice OK Јahorina postale šampionke Republike Srpske - Foto: SRNA
Odbojkašice OK Јahorina postale šampionke Republike SrpskeFoto: SRNA

U revanš utakmici finala plej-ofa za prvaka Republike Srpske, koja je sinoć odigrana u SPC "Peki", odbojkašice Јahorine savladale su Maglić rezultatom 3:0.

Predsjednik Јahorina Branislav Blagojević rekao je da su se nadali pobjedi i da je ekipa, kako je vrijeme odmicalo, pokazala punu zrelost i formu.

- Kada je riječ o finansijama, nadam se da će lokalna zajednica i grad imati razumijevanja jer smo sada jedini premijerligaši u Sarajevsko-romanijskoj regiji - naveo je Blagojević.

Trener Maglića Vlado Vuković rekao je da je ova ekipa pružila sve što je mogla jer im je cilj bio opstanak u ligu, ali da su odbojkašice Јahorine ipak bile bolje.

Odbojkašica Јahorine Natalija Filipović kaže da su postojali određeno opterećenje i trema pred domaćom publikom, ali da se zahvalila paljanskoj publici koja je došla u velikom broju da nas podrži.

Prvu utakmicu finalne serije plej-ofa za prvaka Republike Srpske, odbojkašice Maglića i Јahorine odigrale su u Foči prošle sedmice. Tada su slavile odbojkašice Јahorine, rezultatom 3:2.

Izvor: SRNA