latinica  ћирилица
22/03/2017 |  16:23 ⇒ 18:09 | Autor: RTRS

Film "Na mliječnom putu" i pred publikom u Bijeljini (VIDEO)

Dugo očekivano ostvarenje "Na mliječnom putu", scenariste i reditelja, a u ovom filmu i glavnog glumca Emira Kusturice, biće prikazan u bijeljinskom Centru za kulturu 6. i 7.aprila u terminima od 18 i 21 čas.
Film "Na mliječnom putu" - Foto: Screenshot
Film "Na mliječnom putu"Foto: Screenshot

S obzirom na veliku zainteresovanost građana, očekuje se da će karte biti rasprodate za nekoliko sati.

Građani Bijeljine nestrpljivo očekuju dramu poznatog scenariste i reditelja sa čijim sadržajem su već upoznati, a raduje ih i što je slavna holivudska glumica Monika Beluči očarana Hercegovinom i našim prirodnim ljepotama.

"Konačno dobra vijest. Kusturica, Monika... Konačno dobar film, koliko sam ja čuo. Bijeljina to zaslužuje. Hoću ići i malo je zakašnjelo, 20 godina je prošlo od burnih događaja na ovim prostorima, a ništa nismo zabilježili , samo su neki od komentara građana Bijeljine.

Bijeljinci smatraju da ima dovoljno sadržaja u Centru za kulturu, ali ističu da je centar jako mali za publiku u Bijeljini koja se nalazi, ali da ima i drugih problema.

"Svaki put je velika gužva. Na žalost, ovaj objekat u zimskom periodu ,kad su duge noći, kad je narod imao vremena da se posveti kulturi, bilo je nerada, neki problemi sa grijanjem", ističu u Bijeljini.

S obzirom da problemi u vezi sa grijanjem u Gradskom bioskopu koji ima dotrajalu kotlovnicu, za čiju popravku nije bilo novca, još nisu riješeni, projekcija filma biće održana u sali Centra za kulturu. 

Sala još uvijek nije u funkciji. Grijanje nije osposobljeno, još uvijek ta peć nije popravljena tako, da za sada je ovdje. Veliko interesovanje se baš očekuje, da će biti rasprodati svi termini. Narod je baš zainteresovan za taj film tako da očekujemo da će biti velika posjećenost", govori Slađana Lekić zamjenica direktora Centra za kulturu Bijeljina.

U sali Centra za kulturu traži se mjesto više i na ''Danima komedije'' koji će biti održani od 27. do 31.marta.

Šesnaesti pozorišni festival ugostiće pet predstava pozorišta iz Beograda i Banjaluke, a publici će se predstaviti i Narodno pozorište iz Tuzle. Cijena ulaznice je deset maraka, a kompleta 40.