latinica  ћирилица
23/03/2017 |  13:28 ⇒ 22:16 | Autor: RTRS

Prvi ugovor o donaciji za izgradnju dječijih igrališta u Banjaluci (VIDEO)

Grad Banjaluka pokrenuo je inicijativu za izgradnju dječijih igrališta na području grada u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama.
Potpisivanje ugovora - Foto: RTRS
Potpisivanje ugovoraFoto: RTRS

Od oko 60 utvrđenih lokacija, kompanijama je uz potpuno riješenu dokumentaciju ponuđeno dvadeset. Brojne kompanije odazvale su se pozivu gradskih vlasti. Danas je potpisan i prvi ugovor za izgradnju dječijeg igrališta sa kompanijom "Mlijekoprodukt".

Gradonačelnik Radojičić je u februaru pozvao sve društveno odgovorne kompanije da se odazovu njegovom pozivu da gradu doniraju dječija igrališta kako bi se zadovoljile težnje mještana brojnih mjesnih zajednica, koje žele što više prostora za igru i rekreaciju.

- Ovo je prvi ugovor te vrste i veoma sam zahvalan kompaniji „Mlijekoprodukt“ koja je ušla u ovaj projekat. Dugo godina podržavaju i druge projekte u vezi s djecom i očekujemo da igrališe koje će graditi bude gotovo u  sedmici pred Dan grada – kazao je Radojičić, koji je i ovom prilikom pozvao i druge kompanije da se uključe u ovu veliku akciju.

Šef Marketing tima kompanije „Mlijekoprodukt“, Vladimir Sandić je rekao da je politika poslovanja te komanije dobrim dijelom i usmjerena ka mlađoj populaciji.

- U našim brojnim kampanjama promovišemo važnost djece, zdrave i stabilne porodice koja je i ključ srećnog odrastanja djece. Igralište „Moja kravica“ biće izgrađeno po najsavremenijim standardima, posebno kada je riječ o bezbjednosti djece koja ga budu koristila - naglasio je Sandić. On je uputio zahvalnost Gradu za dosadašnju dobru saradnju i ustupanje lokacije.