latinica  ћирилица
25/03/2017 |  11:16 ⇒ 12:58 | Autor: RTRS

Na Sajmu automobila u Beogradu predstavila se i Rafinerija ulja Modriča (VIDEO)

U Beogradu se održava 53. Međunarodni sajam automobila na kojem se pojavilo više od 410 izlagača iz 30 zemalja. Posjetici do 2. aprila imaju priliku da vide sve zvijezde svjetske auto-industrije, a među kompanijama koje izlažu je i "Optima grupa", koja se na svjetsko tržište probija proizvodima Rafinerije ulja Modriča.
Sajam - Foto: RTRS
SajamFoto: RTRS

Čak 34 proizvođača automobila na ovogodišnjem sajmu u Beogradu predstavili su najbolje što imaju. Od super automobila, preko skupocjenog "majbaha" i "rols-rojsa" do, kako mu tepaju, golfa na struju. Među 410 izlagača našla se i kompanija iz Republike Srpske. Adut "Optima grupe su proizvodi regionalnog lidera u oblasti maziva, Rafinerije ulja Modriča.

OPTIMA Grupa je prošle godine predstavila novi vizuelni identitet svojih proizvoda, a ove godine poseban akcenat je na promociji naših najkvalitetnijih proizvoda - sintetičkih motornih ulja OPTIMA i MAXIMA. Oni zadovoljavaju i najistančanije zahtjeve benzinskih i dizel motora, kao i zahtjeve o emisiji izduvnih gasova EURO 5. O kvalitetu naših maziva najbolje govore potvrde vodećih svjetskih proizvođača poput: Volva, Folskvagena, MAN-a, Renoa, Katerpilara, BMW-a.

Najskuplji automobili rasprodani su još prvog dana sajma, poput zvijezde sajma- najnovijijeg modela luksuznog brenda "rols -rojs". čija je cijena oko 350.000 dolara.