latinica  ћирилица
27/03/2017 |  12:28 ⇒ 17:19 | Autor: RTRS

Pucnjava na Palama: Policajac van dužnosti učestvovao u kafanskom obračunu (VIDEO/FOTO)

U jednom ugostiteljskom objektu na Palama u naselju Koran sinoć iza ponoći došlo je do svađe, tuče, a potom i pucnjave u kojoj su povređene dve osobe.
Pucnjava na Palama - Foto: RTRS
Pucnjava na PalamaFoto: RTRS

Do pucnjave je došlo u Ulici serdar Јanka Vukotića.

Iz policije su potvrdili da su jutros oko dva časa lišili su slobode četiri lica zbog postojanja osnova sumnje da su u ugostiteljskom objektu koji se nalazi na području opštine Pale, počinili krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“ i krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Dva od četiri lica lišena slobode smješteni su u Klinički centar Kasindo gdje im je ukazana ljekarska pomoć zbog povreda zadobijenih prilikom izvršenja pomenutih krivičnih djela.

Nezvanično, jedan od uhapšenih je Milivoje Lizdek, policijski službenik Policijske stanice Pale, koji je takođe povrijeđen.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni su i Dražen Andrić i Nenad Đokić, koji se nalaze u službenim prostorijama policijske stanice radi kriminalističke obrade.

Pucnjava na Palama

Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza, nakon čega će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Dva povrijeđena lica, koja su rano jutros dovezena iz Doma zdravlja Pale u Bolnicu Istočno Sarajevo, nalaze se van životne opasnosti, rekao je portparol bolnice Dalibor Bošković.

Јedan od ranjenih je, kako nezvanično saznajemo, Nikola Andrić. Primljen je jutros u 2.00 časa u bolnicu sa prostrelnom ranom desne nadlaktice i smješten na odjeljenju hirurgije. Kako je navedeno, nije u životnoj opasnosti.

Policajac Milivoje Lizdek imao je kontuzione povrede glave, hematom, te je i on prebačen na hirurgiju.

Izvor: RTRS/ SRNA