latinica  ћирилица
25/04/2017 |  07:55 ⇒ 07:56 | Autor: RTRS

Kampanja "Zaveži! Dosta priče, veži pojas!"

U Republici Srpskoj danas će početi preventivna kampanja "Zaveži! Dosta priče, veži pojas!", čiji je cilj povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja u Srpskoj povećanjem upotrebe bezbjednosnih pojaseva kod vozača i putnika u vozilu.
Vežite pojas! - Foto: ilustracija
Vežite pojas!Foto: ilustracija

Kampanja će trajati do 31. maja, a organizuju je ministarstva saobraćaja i veza, unutrašnjih poslova, zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Agencija za bezbjednost saobraćaja, Auto-moto savez Srpske, jedinice lokalne samouprave i Radio-televizija Republike Srpske kao medijski pokrovitelj.

Tim povodom danas će u Banjaluci biti održana konferencija za novinare kojoj će prisustvovati komandir policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Banjaluci Dragan Milošević, direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Milija Radović, generalni sekretar Auto-moto saveza Ranko Babić, te predstavnici Ministarstva saobraćaja i veza.

Konferencija će biti održana u 11.00 časova u prostorijama Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Banjaluci, najavljeno je iz Ministarstva saobraćaja i veza.