latinica  ћирилица
28/04/2017 |  15:50 | Autor: RTRS

Cvijanovićeva čestitala 1. maj - Međunarodni praznik rada

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas 1. maj, Međunarodni praznik rada, Savezu sindikata Republike Srpske, granskim sindikatima, radnicima i građanima Republike Srpske.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

“U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam čestitke povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, sa željom da praznik provedete u zdravlju, miru i solidarnosti.

Međunarodni praznik rada, kao simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, snažno nas podsjeća na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore u unapređenje životnog standarda radnika i izgradnje društva jednakih šansi i socijalne pravde.

Vlada Republike Srpske čvrsto je opredijeljena da ekonomski jača Republiku Srpsku, sačuva postojeća radna mjesta, podstakne nova zapošljavanja i kreira zakonska rješenja koja će unaprijediti privredni ambijent i doprinijeti razvoju Republike Srpske.

Vlada Republike Srpske nastaviće da jača dijalog sa socijalnim partnerima, jer to je jedini ispravni put rješavanja pitanja od značaja.

Nadamo se da ćemo i ubuduće uspješno pregovarati i dogovarati se na svim nivoima u društvu kako bismo došli do najboljih rješenja i ostvarili zajednički cilj, a to je ekonomski jaka i stabilna Republika Srpska“, navodi se u čestitki predsjednice vlade Srpske Željke Cvijanović.