latinica  ћирилица
28/05/2017 |  14:53 ⇒ 15:18 | Autor: RTRS

Leonardo "grobarima": Hvala za sve, voljeću vas zauvijek

Dan poslije pobjede nad vječitim rivalom Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije, Leonardo se obratio navijačima Partizana. Zahvaljujući im na svemu i poručujući im da u Brazil ne nosi samo trofeje. Već i uspomene...
Leonardo "grobarima": Voljeću vas zauvijek (foto:instagram.com) -
Leonardo "grobarima": Voljeću vas zauvijek (foto:instagram.com)

Da li će i ova Leonardova poruka na društvenoj mreži da zabrine "grobare", kao ona zimus, koja je najprije bila protumačena kao oproštajna, pokazaće vrijeme... U svakom slučaju, ostavlja prostor za razmišljanje.

"Želim da se zahvalim Partizanu i njegovim navijačima za ljubav koju su mi pružili tokom prethodnih godinu dana. Želim da kažem da će ova godina ostati zabilježena u mom životu kao najsrećnija i najuspješnija u mojoj karijeri. Veoma sam ponosan što smo osvojili duplu krunu za ovaj fantastični klub i nemam riječi da posvjedočim o ljubavi koju osjećam za sve vas. Želim da znate da ova ljubav nikad neće prestati. Moje srce ostaje sa vama i nemam dovoljno riječi da opišem koliki je bio vaš značaj u mom ličnom i životu sportiste. Želim jednostavno da vam kažem "hvala" i da vas mnogo volim. Sa sobom u Brazil ne nosim samo dva trofeja, već i ljubav koja je najvažnija u životu. Bila je čast imati pored sebe najbolje ljude na svijetu", napisao je Leonardo na Instagramu.

Leonardo da Silva je u Partizanu manje od godinu dana i igrama i golovima, posebno protiv Zvezde, "kupio" je navijače koji bez njega ne mogu da zamisle tim srpskog šampiona.

Izvor: Blic