latinica  ћирилица
28/05/2017 |  16:43 ⇒ 16:44 | Autor: RTRS

Otkazana 3. finalna utakmica plej-ofa Prve lige Srpske

Iako je bila na rasporedu u subotu sa početkom u 19 časova, treća utakmica finala plej ofa Prve lige Srpske za košarkaše otkazana je do daljnjeg. U finalnoj seriji koja se igra do tri dobijena meča, Radnik iz Bijeljine vodi protiv Sutjeske iz Foče sa 2:0.
Košarka - Foto: RTRS
KošarkaFoto: RTRS

Uprava Košarkaškog kuba Sutjeska, u dogovoru sa stručnim štabom, dan pred odigravanje treće finalne utakmice prvenstva Republike Srpske, donijela je odluku da njihov prvi tim, zbog velikog broja povrijeđenih i bolesnih igrača, ne putuje u Bijeljinu.

Na optužbe da nisu htjeli da odlože utakmicu, iz košarkaškog kluba Radnik kažu da se tačno zna zbog čega se neki meč može otkazati, i koja je procedura.

Mladen Stojanović, član Upravnog odbora KK “Radnik BN Basket” Bijeljina dodaje da nikoga u Radniku niko nije kontaktirao, već im je iz saveza stigao dopis da se utakmica neće igrati.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Republike Srpske u telefonskom razgovoru potvrdio nam je da je utakmica otkazana do daljnjeg, a da će nadležni organi saveza u ponedjeljak donijeti odluku o trećoj utakmici finala plej ofa.