latinica  ћирилица
02/06/2017 |  16:04 | Autor: RTRS

Privatno ostrvo za samo 495 dolara (VIDEO)

Mnogi idealan odmor zamišljaju daleko od grada, gužve i ljudi, pa se osamljeno privatno ostrvo čini kao idealna destinacija. Iako mnogi nisu u mogućnosti da to sebi i priušte, postoji jedno mjesto nevjerovatno pristupačno, kada je cijena u pitanju.
Malo ostrvo - Foto: Screenshot
Malo ostrvoFoto: Screenshot

Mjesto zvano Berd Ajland koje pripada Belizeu moguće je iznajmiti za 495 dolara za noć putem sajta "Airbnb". U odnosu na hotelski smještaj, velika je razlika, ali ako se uzme u obzir da je riječ o privatnom ostrvu koje vam je u potpunosti na raspolaganju, veoma je povoljno.

Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe i jedno kupatilo, a kako je najbiže mjesto Plasensija udaljeno 20 minuta, gosti će moći da uživaju u totalnoj privatnosti. U opisu ponude naznačeno je da je prevoz do ostrva i nazad omogućen iz Plasensije, ali da hrana nije uključena u cijenu osim pojedinih začina.

Takođe, oni koji se odluče za odmor na ovom ostrvu između ostalog imaće na raspolaganju dva kajaka, plažu i roštilj. Ono što je takođe bitno, jeste da se mjesto moguće rezervisati minimum četiri dana, ali se ne može ostati više od sedam.

Izvor: Agencije