latinica  ћирилица
17/06/2017 |  11:52 ⇒ 12:28 | Autor: RTRS

Maskirala psa u bebu i uvela ga u bolnicu kod bake

Djevojka maskirala psa u bebu i uspjela neopaženo da ga odnese kod bake u bolnicu.
Maskirala psa u bebu i unijela ga u bolnicu - Foto: Facebook
Maskirala psa u bebu i unijela ga u bolnicuFoto: Facebook

Šelbi Henik (21) iz Kalifornije obradovala je svoju baku Donu kad je na prevaru uspjela da joj u bolničku sobu dovede psa Petsi u posjetu.

Uspjela je to tako što je psa zamotala u ćebe čiju stranu je stavila preko ramena i držala je psa kao što bi držala bebu, prenosi "Tudej".

Baka Dona je u bolnici jer je imala lošu reakciju na lijek, a kad je vidjela Šelbi sa ćebetom pomislila je da je povela bebu svoje sestre.

- Na ideju je došla moja mama, a ja sam srećom imala ćebe u kolima pa sam odlučila na učinim da izgledam kao da sam trudna – rekla je Šelbi.

Dodala je da misli da je Petsino prisustvo učinulo da Dona bude bolje, da ima osjećaj kao da je kod kuće.

Petsi je takođe uživala u posjeti, ali bila je uznemirena dok se nalazila u kolima jer je vjerovatno mislila da ide kod veterinara. Šelbi kaže da se onog trenutka kad je uzela u ruke Petsi smirila i da joj je sve vrijeme lizala ruku.

Nakon što je neprimjetno unela psa u bolnicu, Šelbi je na svom Tviteru podijelila priču sa srećnim krajem i izazvala je brojne reakcije. Mnogi ljudi su se oduševili nakon što su to pročitali, a bilo je onih koji su podijelili svoje slična iskustva.

Ipak, mnoge bolnice u Kaliforniji izađu u susret pacijentima tako što njihovoj rodbini ili prijateljima dozvole da dovedu ljubimca u posjetu.

Poslije svega Šelbi kaže da se ni jednog trenutka nije pokajala zbog toga šta je uradila i to ne zbog pažnje koju je privukla, već zbog toga što je spremna da uradi sve za svoju porodicu.