latinica  ћирилица
19/06/2017 |  15:36 | Autor: RTRS

Sting dolazi u Beograd

Nakon rasprodatih koncerata u Sjevernoj Americi, Evropi, Јužnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju. Svjetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.
Sting (Foto: musictour.eu) -
Sting (Foto: musictour.eu)

Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, DŽoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost DŽo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava "The Last Bandoleros".

Turneja "57th & 9th" započela je u Sjevernoj Americi u februaru ove godine i do sada je obuhvatila više od 50 gradova Evrope, Centralne i Јužne Amerike i Azije.

Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara: "U samoj srži nalazi se moćan talenat za pisanje pjesama, tečne melodije, smjeli ritmovi i smisleni tekstovi isporučeni od vrhunskog muzičara. Ovaj koncert zaslužuje počasnu titulu".

Ulaznice za koncert u Beogradu biće u prodaji od srijede, 21. juna od 10 sati.

Članovi zvaničnog Sting.com fan kluba, ulaznice mogu naručiti dan ranije, u utorak, 20. juna preko sajta www.sting.com/tour.

Izvor: Tanjug