latinica  ћирилица
30/06/2017 |  17:34 ⇒ 17:38 | Autor: RTRS

NASA: Ne kidnapujemo djecu, i ne šaljemo ih na Mars!

NASA je demantovala optužbe da kidnapuje djecu i šalje ih na Mars kao i da tamo ne posjeduje koloniju dječijih seksualnih robova.
Fotografije sa Marsa - Foto: B92
Fotografije sa MarsaFoto: B92

Sve je počelo kada je novinar Aleks DŽouns intervjuisao izvjesnog, Roberta Davida Stila ,koji je rekao da se djeca tajno kidnapuju i šalju na misiju na Mars.

“Mi zapravo vjerujemo da postoji kolonija na Marsu koju čine djeca koja su kidnapovana i poslata u prethodnih dvadeset godina. Јednom kada stignu na Mars nemaju alternativu već moraju da budu robovi u takvoj koloniji“, rekao je DŽouns u programu koji se emituje širom Amerike.

Ovo je samo još jedna u nizu teorija zavere koju je NASA morala da demantuje.

“Na Marsu nema ljudi. Tamo ima samo aktivnih rovera. Roveri su tamo, ne ljudi“, rekao je Gaj Vester, portparol za istraživanja NASA-e na Marsu.

Prethodno je NASA morala zvanično da saopšti da ne posjeduje dokaze o postojanju vanzemaljaca, nakon što se pojavio video koji tvrdi suprotno. Inače, sumnje su izazvale i scene u živom prenosu sa rovera na kojima je mnogo gledalaca izjavilo da je videlo ljude, da bi NASA odmah potom isključila prenos.

Izvor: B92