latinica  ћирилица
17/07/2017 |  15:45 ⇒ 15:47 | Autor: RTRS

Bajern odustao od Aleksisa Sančesa

Minhenski Bajern povukao se iz trke za transfer fudbalera Arsenala Aleksisa Sančesa zbog dolaska Hamesa Rodrigesa iz Reala.
Aleksis Sančes - Foto: Getty Images
Aleksis SančesFoto: Getty Images

- Nismo više zainteresovani za Sančeza. Napravili smo dogovor sa Anćelotijem da nam više nije potreban napadač, rekao je Rumenige za njemački Kiker.

Sančesu je na taj način otpala glavna opcija jer je Bajern pokazivao ozbiljno interesovanje. Engleski mediji spekulišu da bi sada u igru mogli konkretno da se uključe Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Čileanski krilni fudbaler, kome je ostalo još godinu dana ugovora sa Arsenalom, izrazio je nezadovoljstvo što londonskim tim nije konkurentniji u borbi za trofeje i spremnost da ode ovog ljeta.

Sančes nije otputovao sa prvim timom "tobdžija" na turneju u Australiju i Kinu, zvanično je dobio duži odmor zbog nastupa na Kupu konfederacija, ali se nezvanično "šuška" da je ostao u Evropi zbog kopletiranja transfera.

Arsenal je već doveo zamjenu za Sančesa, stigao je francuski reprezentativac Aleksandar Lakazet iz Olimpik Liona za 53 miliona evra.

Izvor: B92