latinica  ћирилица
17/07/2017 |  21:42 | Autor: RTRS

Đukić: Da pokažemo da smo ozbiljna ekipa

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegovi fudbaleri neće da se ponašaju kao da je riješen dvomeč protiv Budućnosti jer bi to moglo da bude pogubno.
Miroslav Đukić - Foto: Getty Images
Miroslav ĐukićFoto: Getty Images

"Presudiće stav. Moramo da imamo pozitivan stav i da igramo kao da je 0:0 i da treba da pobijedimo. Ne možemo da branimo ikakav rezultat i da mislimo da je nešto riješeno jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobjedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa", rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Podgorici.

Partizan će u utorak gostovati Budućnosti u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Beogradski klub je prvu utakmicu pobijedio sa 2:0, a ako prođe, u sljedećoj rundi će se sastati sa grčkim Olimpijakosom.

Đukić je kazao da očekuje drugačiju utakmicu nego u Beogradu.

"Budućnost će morati da se otvori, malo više nego u Beogradu. Ta ekipa je u prvoj utakmici čekala našu grešku. Ovdje će biti više prostora. Nećemo se braniti, moramo da vodimo igru, da protivnik od prvog minuta shvati da će mu biti teško", kazao je Đukić.

Upitan za kvalitete ekipe Budućnosti i koji igrač može da Partizanu napravi najveći problem, trener crno-bijelih je istakao da je timska igra najveći kvalitet crnogorskog kluba.

Đukić je naveo da još ne zna ko će početi utakmicu, ali da ekipa ima sedam dana više rada i više samopouzdanja u odnosu na prethodni duel u Beogradu.

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

"Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali smo se spremili i ne želimo da protivniku dozvolimo bilo kakav poklon. Želimo da pokažemo da zaslužujemo da se plasiramo u naredno kolo", kazao je Kosović novinarima u Podgorici.

Kosović, koji je reprezentativac Crne Gore, izrazio je žaljenje što na stadionu u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan.

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

Izvor: B92