latinica  ћирилица
21/07/2017 |  09:04 ⇒ 20:57 | Autor: RTRS

Donald: Volim Zvezdu, bliži sam ostanku

Mičel Donald postigao je sinoć jedan od odlučujućih golova u meču s Irtišom, koji je Crvena zvezda dobila sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za LE.

Vezni igrač je u 10. minutu iz slobodnog udarca postigao veoma važan gol prednosti, a poslije utakmice novinare je zanimalo kakav je njegov status u klubu.

- Јa sam ovdje i fokusiran sam na Zvezdu. Ne znam šta budućnost donosi, a u ovom trenutku ne vidim sebe kako idem iz kluba. Takođe, uvijek postoji mogućnost ostati ili otići. Srećan sam ovdje i igrač sam Crvene zvezde - rekao je Donald.

- Bliži sam da ostanem u klubu, volim sve u vezi sa Zvezdom, srećan sam ovdje - kazao je Mičel.

Kada je riječ o slobodnim udarcima, Donaldu je ovo prvi takav gol.

- Ovo je nova sezona, ima dosta novih igrača. Želio sam da šutnem taj slobodnjak, vježbao sam na treninzima i isplatilo se. Igrali smo sa dosta energije, što je logično jer smo igrali pred ovakvim navijačima. Svakako smo bolje napadali i to je bila stvar koja bila bolja nego u prvom meču - rekao je Donald.

Protivik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je praška Sparta, a vezni igrač kaže da dobro poznaje ekipu.

- Imaju mnogo iskusnih igrača koji su izuzetno dobri. Ali znate, ne trebamo mnogo da budemo fokusirani na njih, već da vjerujemo u nas i da se spremimo što bolje - kazao je strijelac prvog gola protiv Irtiša.

Izvor: B92