latinica  ћирилица
01/08/2017 |  17:16 | Autor: RTRS

DŽulija Roberts greškom pozvonila jednoj Beograđanki na vrata

Zvono na vratima čulo se oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svjetlo. Ustanem da provjerim, otvorim vrata i vidim nju-DŽuliju Roberts!
DŽulija Roberts na Dorćolu (foto:Flickr/ GabboT) -
DŽulija Roberts na Dorćolu (foto:Flickr/ GabboT)

Tim riječima susret sa slavnom holivudskom glumicom DŽulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje Aleksandra Marković.

DŽulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa djecom, dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48). On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma "Ibica". Mada su zvanično odsjeli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts Moder je iznajmila i stan na Dorćolu. Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata sagovornice "Novosti".

"Bila sam šokirana kada sam je ugledala", priča Aleksandra.

"Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmjeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svjetlo. Pored nje su bili muškarac i troje djece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na Gugl. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i djece i shvatim da mi je DŽulija Roberts sa porodicom bila na vratima."

Da je lijepa svi znamo, ali Aleksandra tvrdi da ta ljepota zrači iz nje. Kaže da je bila vrlo dotjerana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, bila je našminkana i isfenirane puštene kose. Nešto nije dalo mira Aleksandri, pa je još jednom otišla da se uvjeri u ono što je vidjela:

"Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se sjetim da crijevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi DŽulija, a iza nje troje djece, vire. Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crijevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmiješi se i rastanemo se."

U petak se nisu sreli, ali u subotu jesu.

"Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njen muž me pita kako sam, lijepo, kako ste vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. DŽulija je već bila na stepeništu, inače, idu na šesti sprat pješice, ne koriste lift, i samo je rekla: "Ne". Djeca oko njih se smješkaju. Oni su mi ostavili najjači utisak. Mislimo da su holivudska djeca razmažena, bezobrazna, a njih troje su baš divni. Fini su, ljubazni, ljubopitljivi, vidiš da ih sve zanima."

Izvor: Novosti