latinica  ћирилица
15/08/2017 |  08:48 | Autor: RTRS

Teodosić dobija konkurenciju, Irving želi u Kliperse?

Kajri Irving želi da ide iz Klivlend Kavalirsa i to je poznato već mjesec dana unazad, ali tek posljednjih dana ima nagovještaja da bi mogao i u LA Kliperse.
Miloš Teodosić (FOTO: nbaserbia.com) -
Miloš Teodosić (FOTO: nbaserbia.com)

Kliperse je napustio Kris Pol, a na istoj poziciji pojačao ih je Miloš Teodosić.

Taman kada su svi u Srbiji počeli željno da iščekuju 17. oktobar i početak nove NBA sezone, američki Hups hajp prenosi glasine o mogućem trejdu.

Novi savjetnik ekipe Klipersa DŽeri Vest rekao je da ovaj posao nije nemoguć, uprkos uvriježenom mišljenju da tim iz Los Anđelesa nema mnogo šta da ponudi za superstara Klivlenda.

Novinar Piter Vesi je jedan od onih koji misle da Klipersi nemaju šta da ponude Kavsima, ali da Klipersi imaju drugi adut.

"Rečeno mi je da Kajri želi da igra za Kliperse. To je tim za koji mi je rečeno da bi igrao. Voli Los Anđeles, trenirao je dosta tamo tokom leta. Da li imaju igrače koje mogu da ponude? Ne vidim kako, ali imaju DŽerija Vesta koji je i ranije uspijevao da pronađe pravi način", rekao je Vesi.

Teodosić nije jedino pojačanje u rosteru Klipersa. On je u napadu pravo rješenje, dok je u odbrani to rješenje Patrik Beverli koji je došao iz Hjustona u trejdu za Pola.

Iz Roketsa je došao i Sem Deker, tu je i Lu Vilijams, a doskorašnji saigrač Nikole Јokića, Danilo Galinari će od 17. oktobra nebesko-plavi dres Denvera zameniti bijelim dresom Klipersa na poziciji krila.

Izvor: B92