latinica  ћирилица
06/09/2017 |  16:14 | Autor: RTRS

Televizija B92 postaje O2, sajt zadržava staro ime

Televizija B92 od 11. septembra promijeniće ime u O2TV kao i svoj vizuelni identitet, dok će dosadašnji brend biti zadržan u okviru sajta B92.net, koji se neće mijenjati.

 

Kako je navela ta medijska kuća, u novu sezonu ući će pod novim imenom i s novim programskim konceptom, odnosno „presvući će se u potpuno novo ruho”.

„Vizuelni identitet će biti promijenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim svjetskim standardima kada je riječ o dizajnu i grafičkim elementima... Ono što je važno napomenuti, jeste da brend B92 nastavlja da živi na sajtu B92.net koji ostaje kao takav i neće se mijenjati. O2 televizija će imati svoj zaseban sajt”, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, promjena je nastupila nakon brojnih istraživanja koja su pokazala da su ispitanici pozitivno ocijenili promjenu koja će uslijediti u svim segmentima, vizuelnom, programskom i u samom nazivu.

„Uz puno poštovanje prema svim vrijednostima koje je simbolizovala televizija B92, u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i strateški se određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promjena navika gledalaca”, dodaje se.

Buduća televizija imaće programski sadržaj obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz svjetske produkcije a poznata TV lica ostaće u timu, uz nove voditeljske snage.

Izvor: Beta, Politika