latinica  ћирилица
01/10/2017 |  15:57 ⇒ 20:57 | Autor: RTRS

Počinje četvrta sezona takmičarskog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" (VIDEO)

Večeras počinje četvrta sezonu najpopularnijeg takmičarskog šou programa, humanitarnog karaktera, "Tvoje lice zvuči poznato".
Tvoje lice zvuči poznato - Foto: RTRS
Tvoje lice zvuči poznatoFoto: RTRS

Iz produkcijskog tima najavljuju atraktivne izazove u rukama profesionalaca, koji će vas iz nedjelje u nedjelju zabavljati i na našem programu.

Atraktivan i besprijekorno maštovit, šou "Tvoje lice zvuči poznato" i ovu će jesen zaraziti pozitivnom energijom. Poznati, djetinjasti i spremni za vrhunsku zabavu, večeras će nam upriličiti pravu igranu magiju, prepunu smijeha, zabave i ludorija, koju samo vrhunski zabavljači mogu smjestiti u izuzetan performans.

"Imamo sreće što radimo s divnim ljudima, ali onda neko ko na kraju izlazi ispred svega toga ima i određenu odgovornost, da to uradi najbolje što može u tom liku - rekla je Bebi Dol.

Branislav Lečić, Mira Škorić, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Bane Vidaković, Bebi Dol, samo su neka od imena koja će zasijati u četvrtoj sezoni najgledanijeg šou programa u regionu.

"Zašto će to ove godine biti najbolji dosadašnji šou? Ne zato što sam ja u kastu, nego zato što je takva ekipa okupljena da će stvarno biti iz nedjelje u nedjelju pravi šou", kaže Tijana Dapčević.

Igrarije produkcijskog tima Emotion dovoljno su maštovite da iznenade i aktere ove velike žurke. Tijanu Dapčević večeras gledamo u ulozi najvećeg šarmera današnjice, dok Bane Vidaković sigurno nije očekivao da će u prvoj ovosezonskoj epizodi zaigrati šumadijski rokenrol, i to na štiklama.

"To kako ću ja izvesti Lepu Brenu u šou TLZP, to neće biti ozbiljno. Јa se nadam da se ona neće naljutiti", izjavio je glimac Branislav Lečić.

I u ovoj sezoni četveročlani žiri imaće pune ruke posla. Na vrućoj stolici naći će se Andrija Milošević, Aleksandra Radović i Branko Đurić Đura, dok ćemo na mjestu četvrtog člana žirija, iz emisije u emisiju, gledati neko novo poznato lice.  "Tvoje lice zvuči poznato" šou je koji isijava humanošću, ali i zabavom koju ne smijete propustiti. Gledamo ih večeras u 21 čas.