latinica  ћирилица
04/10/2017 |  15:37 ⇒ 18:02 | Autor: RTRS

Milutinović podnio ostavku na mjesto predsjednika Sindikata zvorničke Bolnice (VIDEO)

Četiri dana nakon što je istakao da je mobing glavni razlog odlaska troje ljekara specijalista iz zvorničke u bolnicu u Miliće, Zoran Milutinović podnio je ostavku na mjesto predsjednika Sindikalne organizacije zvorničke Bolnice.
Bolnica Zvornik - Foto: RTRS
Bolnica ZvornikFoto: RTRS

Kaže da je glavni razlog pritisak direktora ove ustanove Milorada Drljevića. Tvrdi da je direktor juče pokrenuo inicijativu za njegovu smjenu i vršio pritisak na zaposlene u Bolnici da to potpišu. Drljević odbacuje navode i napominje da se radi o još jednoj u nizu neistina. U granskom sindikatu kažu da se poslodavac umješao u rad sindikata.

"Јa mogu da kažem da sam proglašen neprijateljem broj jedan Bolnice Zvornik i da se direktno sprema linč na mene, to otvoreno kažem a u narednom periodu ćete biti uvjereni u to. Radim na poslu anestezije, već mi se sprema premještaj na drugo radno mjesto", istakao je bivši predsjednik Sindikalne organizacije ЈZU Bolnica Zvornik Zoran Milutinović.

"Protiv njega će na inicijativu stručnog kolegijuma Bolnice Zvornik zbog štete koju je nanio zaposlenim 60 ljekara u ovoj bolnici biti proveden disciplinski postupak. Јa ću lično nadležnom sudu privatno tužiti ga za klevetu i povredu časti, zato što je iznio prave neistine", naglasio je direktor ЈZU Bolnica Zvornik Milorad Drljević.