latinica  ћирилица
06/10/2017 |  15:59 ⇒ 18:07 | Autor: RTRS

Zlatnoj odbojkašici priređen prijem u Brčkom (VIDEO)

Zlatnoj odbojkašici sa Evropskog prvenstva, Brčanki Brankici Mihajlović, priređen je prijem i u rodnom gradu, kod gradonačelnika Distritka, Siniše Milića.
Brankica Mihajlović - prijem u Brčkom - Foto: RTRS
Brankica Mihajlović - prijem u BrčkomFoto: RTRS

Pravilnik o sportu Distrikta ne omogućuje, veliku finansijsku podršku vrhunskim sportistima. U upravi grada Brčkog ističu da će raditi na tome, da se omogući nagrađivanje uspiješnih sporista.

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam ponovo u Brčkom, na jedan dan. Sutra putujem za Јapan. Јa volim i radujem se svaki put kada sam ovdje. Drago mi je što i vi pratite dešavanja ne evropskom pvrvenstvu. Nadam se da je zbog mene. I ja se iskreno nadam da ću u budućnosti da vam donosim mnogo medalja", istakla je član Odbojkaške reprezentacije Srbije Brankica Mihajlović.

"Za nas je i za mene kao gradonačelnika, veliko zadovljstvo da imamo, nekoga ko je pronio ime Brčkog na svim meridijanima. I ja se nadamću biti u prilici ponovo da, evo zajedno sa Brankicom i drugimuspiješnim sportistima podijelim te trenutke na ovakav i sličan način", naglasio je gradonačelnik distirkta Brčko Siniša Milić.