latinica  ћирилица
13/10/2017 |  08:27 ⇒ 09:35 | Autor: RTRS

Teodosić i Bogdanović odlični u duelu svojih klubova

Los Anđeles Klipersi pobijedili su sa 104:87 Sakramento Kingse, a odlične partije za svoje timove odigrali su Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović.
Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse - Foto: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA
Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili KingseFoto: TANJUG, REUTERS, AFP, BETA

Do posljednje deonice gledali smo neizvjesnu utakmicu, a onda su Klipersi dodali gas i i na kraju ubjedljivo slavili u predsezonskom meču.

Miloš Teodosić na parketu je proveo 23 minuta i za to vrijeme je postigao osam poena uz šest asistencija, dva skoka i dvije ukradene lopte.

Teo nije mnogo forsirao u napadu, pošto je iz igre šutirao 3/5, a trebalo bi napomenuti da je od ovih šest uspješnih dodavanja nekoliko bilo u njegovom stilu. Takođe, Milošev +/- bio je plus 13.

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović na terenu je igrao 18 minuta, a učinak mu je bio veoma dobar – 13 poena i jedan skok uz šut iz igre 5/9, trojke 3/4. Isto kao i kod Tea, dok je Bogdan bio na parketu Kingsi su bili pet poena u plusu, odnosno +/- mu je bio plus 5.

Reprezentativac Srbije je umalo bio najefikasniji u redovima Kingsa pošto je samo Zek Rendolf ubacio više poena od njeaga – 14. Inače Bogdanović je morao da izađe sa terena zbog povrede zgloba, ali za sada nije poznato koliko je ona ozbiljna.

Pored ovog meča, odigran je još jedan u kojem su Dalas Meveriksi pobedili Atlanta Hokse sa 108:94. Klavel je bio najefikasniji sa 19 poena u redovima Mavsa, dok je Hokse predvodio Kent Bejzmor sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

Izvor: B92